Usluge

Gipsane usluge i gipsani radovi firme Portal gips

Portal gips je firma koja svoje usluge profiliše i unapređuje uporedo sa tokom svetskih trendova, a to podrazumeva kontinuirano dopunjavanje novijih oblika i materijala u našoj ponudi, čime se dijapazon usluga i mogućnosti izrade, pa i ugradnje gipsanih elemenata povećava.

Radimo spuštene plafone najkomplikovanijih oblika, bar- šankove, pultove, prolaze, portale, lukove. U zavisnosti od želje klijenta, prilikom renoviranja prostora, možemo manje ili više da promenimo osnovni izgled enterijera što u drugom slučaju podrazumeva rušenje i izbijanje postojećih zidova.

Vršimo i ugradnju knaufa (gipsanih ploča), kojim se mogu sakriti vodovodne, kanalizacione, grejne i ventilacione cevi.

 

Gipsani ukrasi su sami po sebi estetski deo vašeg životnog ili poslovnog prostora, međutim ono što donosi veću draž večernjem izgledu istog je rasveta, koju takođe ugrađujemo.

Ono što ste imali prilike da vidite u našoj foto galeriji, su detalji kao što su maske za garnišnu, kamine, police, portale, niše, postamenate, ostavice. Ovi navedeni primerci su gotovo neizbežan deo jednog enterijera na čijim se zidnim površinama nalaze gipsani elementi (ornamentalne i prateće lajsne itd.)

Ugrađujemo ugaone i prateće lajsne, rozetne i medaljone, okrugle i ravne stubove, konzole i druge aplikacije.

Ukrašavamo plafone i zidove, uramljujemo vrata, prozore i ogledala.

Preko 200 vrsta ugaonih profila lajsni daje veliku mogućnost obrade ivica, plafona i spuštenih plafona.

Sve ravne lajsne (bez ornamentike) mogu se izrađivati u kružnom i lučnom obliku prema potrebama prostora. Kružni plafoni, prolazi i lukovi mogu se ukrasiti bez problema.

Ukoliko vam treba savet kontaktirajte nas i konsultujte se sa nama. Zajedno možemo naći rešenje.

Kontaktirajte nas

Konsultujte se sa nama